We geloven in ons netwerk

AIM4 is in 2003 ontstaan als een netwerkorganisatie voor (interim) managers en recruiters. Dat zijn we nog steeds en zullen we ook altijd blijven. Want we geloven in de kracht en het grote bereik van een hecht, persoonlijk netwerk. In het delen van kennis en ervaring, inspiratie en creativiteit, netwerken en contacten. In elkaar kennen, vertrouwen en iets gunnen. En samen win-win creëren.

We kiezen voor passie en authenticiteit

Managen is mensenwerk. Natuurlijk zijn ‘harde waarden’ als kennis en ervaring belangrijk. Maar om mensen echt te inspireren en te laten groeien is meer nodig: passie en authenticiteit. Dat is wat we zoeken bij de mensen die het hart van ons netwerk vormen. Mensen die zichzelf kennen en ergens voor staan. Die authentiek gedrag koppelen aan persoonlijk leiderschap. En zo richting en sturing geven aan zichzelf en anderen.

We gaan voor verbinding

We gaan niet voor eenmalig contact maar voor een langdurige relatie. Met onze netwerkleden én opdrachtgevers. We werken samen op basis van vertrouwen. En dat kan alleen als je langdurig en consequent investeert in de relatie die je met elkaar hebt. En ervoor zorgt dat deze in balans is.

We staan voor kwaliteit

We leveren kwaliteit of we leveren niet. Zo simpel is het. We geven een opdracht liever terug dan dat we concessies doen. Sinds 2003 bouwen we aan wat we zelf het beste netwerk van Nederland vinden. En elk jaar stellen we onze eisen scherper. Daarom zullen we nooit het grootste netwerk van Nederland worden. Omdat we kiezen voor kwaliteit en de menselijke maat.

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen

Als we iets afspreken, komen we dat na. Ook als het ons een keer niet zo goed uitkomt. Daar mag u ons aan houden. We geloven in het principe ‘Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden’. Het is voor ons de manier waarop we met mensen en afspraken omgaan.

We zijn bereikbaar en werken snel

Bij ons geen receptionistes of doorkiesnummers. U kunt ons direct bellen op onze mobiel. Ook buiten werktijd. En zijn we in gesprek, dan luisteren we uw bericht af en bellen zo snel mogelijk terug. We zijn zelf ondernemers en snappen dat tijd geld is. Dus werken we zo nodig ook buiten kantoortijd om u snel van dienst te zijn.