Cover
Han Willemsen Werkt: als interim manager (senior/directie) in de zorg
Tweede passie: mijn hond Sjors en muziek in al haar facetten
AIM4: professionals die het vak en de markt kennen, plezierige contacten, uitdagende opdrachten

De beste interim managers kennen, dat is onze kracht

AIM4 Interim Management verbindt ca. 375 zelfstandige interim managers en specialisten. Ons netwerk biedt toegang tot de beste professionals uit verschillende disciplines met uiteenlopende vak- en marktkennis. Han Willemsen is één van hen. Omdat we onze interim managers persoonlijk kennen, kunnen we precies inschatten wie bij een specifieke opdracht en organisatie past. Dat is onze kracht.
Neem contact op
Het AIM4 netwerk
Netwerken, daar draait het om bij AIM4: elkaar kennen, vertrouwen en iets gunnen. Vanuit onafhanke- lijkheid samenwerken en win-win creëren. Vermenigvuldigen door te delen: kennis, ervaring, contacten en netwerken.
Vakgebieden
We gaan uit van de kracht van ons netwerk. Daarin zitten de beste interim managers. Met kennis en ervaring verspreid over vrijwel alle vakgebieden en marktsegmenten. In de profit en de non profit sector.
Werkwijze
Ervaren consultants, heldere opdrachtomschrijvingen en de kracht van een persoonlijk netwerk. 'De beste mensen moet je niet zoeken, je moet ze kennen’, dat is ons motto. Daardoor maken we snel de juiste match.
Onze interim managers
We kennen onze interim managers persoonlijk. Als professionals, met passie voor hun vak. Maar ook als mens, met hun persoonlijke passie. Een aantal van hen laat deze passie op onze website zien.