Cover
Edo Roggenkamp ‘Ik ben overtuigd van de toegevoegde waarde die ons netwerk biedt. We doen het anders, sneller en aantoonbaar beter'

Over AIM4

AIM4 is een geselecteerd netwerk van ca. 375 professionals met ruime ervaring als (interim) manager of recruiter. AIM4 verbindt vraag en aanbod voor interim en vaste functies.

AIM4 Interim Management

Voor interventie of tijdelijke expertise bemiddelt AIM4 interim functies. Met oog voor de ‘match’, snel en vakkundig. We kennen onze interim managers persoonlijk en weten wie bij welke opdracht en organisatie past.

AIM4 Management Search

Voor een permanente oplossing bemiddelt AIM4 staf-, management- en directiefuncties. In de profit en de non profit sector. Voor elke vacature schakelen we ons netwerk in. Dat is onze kracht. Want goede mensen kennen goede mensen.

Neem contact op
Het AIM4 netwerk
Netwerken is elkaar kennen, vertrouwen en iets gunnen. Vermenigvuldigen door te delen en samen win-win creëren. Waarbij persoonlijk contact en de menselijke maat centraal staan.
Onze visie
AIM4 durft te kiezen en staat ergens voor: ons netwerkconcept, het type mens waarmee we ons verbinden, transparantie, kwaliteit en snelheid.
AIM4 Academy
Onder de naam ‘AIM4 Academy’ investeren we actief in de persoonlijke en leiderschapsont- wikkeling van onze netwerkleden.
Ons team
De organisatie van AIM4 bestaat uit een klein, hecht team. Enthousiaste vakmensen die hun werk met passie en overtuiging doen. Wilt u ons beter leren kennen?