Een uniek netwerkconcept

AIM4 beschikt over een zorgvuldig geselecteerd netwerk van zelfstandige interim managers op tactisch én strategisch niveau. Al onze netwerkleden zijn ervaren managementprofessionals met een goed track record. Dat is de basisvoorwaarde, de persoonlijkheid maakt echter het verschil.

Authenticiteit en persoonlijk leiderschap

De interim managers uit ons netwerk kiezen bewust en uit kracht voor het interim vak. Mensen met levenservaring, die zichzelf hebben leren kennen en ergens voor staan. Die authenticiteit koppelen aan persoonlijk leiderschap en mensen meekrijgen in verandering of verbetering. De verkozen leider, ongeacht zijn of haar discipline- en branchekennis.

Persoonlijk én professioneel netwerk

AIM4 is een professioneel én persoonlijk netwerk van hoger opgeleide professionals met gedeelde waarden en normen. Met een gedeelde visie op management en leiderschap. Netwerken betekent voor ons elkaar regelmatig persoonlijk ontmoeten, wederzijds vertrouwen opbouwen en van daaruit iets gunnen. Samen win-win creëren, onafhankelijk in verbinding.

De essentie van netwerken, elkaar kennen en vertrouwen

We kiezen er bewust voor ons netwerk te begrenzen tot 300 leden. Anders gaat het persoonlijke contact verloren. Ons motto is dan ook: ‘De beste mensen moet je niet zoeken, je moet ze kennen'. Het gaat niet om de grootte, maar om de kwaliteit, de kracht en het bereik van ons netwerk.

Disciplines en branches

We hebben ons netwerk opgebouwd rond mensen met uiteenlopende disciplines en branche ervaringen. Zoals Lijn-, Proces- en Verandermanagement, Programma- en Projectmanagement, Finance, Logistiek, HRM, Techniek en Infra. Onze netwerkleden werken in meer dan 10 profit en non profit sectoren.

Cover
Michel Geboers Werkt: als interim manager en ondernemer in complexe transities
Tweede passie: klussen & actieve vakanties
AIM4: een professionele club met persoonlijke touch, een inspirerend netwerk en uitdagende kansen