Een uniek netwerkconcept

AIM4 beschikt over een zorgvuldig geselecteerd netwerk van zelfstandige interim professionals op tactisch/strategisch niveau. Al onze netwerkleden zijn 'vakmensen' die zich in de praktijk bewezen hebben. Dat is voor ons een basisvoorwaarde. Maar er is meer dan een goed CV.

Authentiek gedrag en persoonlijk leiderschap

We richten ons op managers die bewust en uit kracht voor het interim vak kiezen. Mensen met levenservaring, die zichzelf kennen en ergens voor staan. Die authentiek gedrag koppelen aan persoonlijk leiderschap. En zo richting en sturing geven aan zichzelf en anderen. Volgens ons kernwaarden voor elke interim manager. Ongeacht zijn of haar vak- en branchekennis.

Professioneel én sociaal netwerk

AIM4 is niet alleen een professioneel, maar ook een sociaal netwerk. Van goed opgeleide professionals met gedeelde waarden en normen. En met een onderscheidende visie op management en leiderschap. Netwerken betekent voor ons elkaar ontmoeten, vertrouwen en iets gunnen. Samen win-win creëren, maar tegelijkertijd onafhankelijk blijven.

Elkaar kennen, daar gaat het om

We kiezen er bewust voor ons netwerk te begrenzen tot 375 leden. Omdat anders het persoonlijke contact verloren gaat. En dat is voor ons cruciaal. Ons motto is niet voor niets: ‘De beste mensen moet je niet zoeken, je moet ze kennen'. Het gaat niet om de grootte, maar om de kwaliteit en de kracht van ons netwerk.

Vakgroepen en disciplines; profit én non profit

We hebben ons netwerk opgedeeld in vakgroepen op basis van verschillende disciplines. Zoals Algemeen Management, Finance, Logistiek, HRM, Sales en Marketing. Onze netwerkleden komen uit de profit en de non profit sector en samen bedienen we meer dan tien marktsegmenten.

Cover
Michel Geboers Werkt: als interim manager en ondernemer in complexe transities
Tweede passie: klussen & actieve vakanties
AIM4: een professionele club met persoonlijke touch, een inspirerend netwerk en uitdagende kansen