Onze werkwijze

Bij AIM4 Interim Management werken uitsluitend ervaren consultants. Professionals die de markt en het interim vak kennen en begrijpen. En die met passie voor u werken. Al jarenlang.

Snelheid, kwaliteit en gevoel voor de klik

Snelheid en kwaliteit. Daar gaat het om bij een interim vraag. Daarom kunt u ons altijd rechtstreeks bellen. Binnen of buiten kantoortijd. We gaan meteen voor u aan de slag.

In of via ons netwerk vinden we snel kandidaten die passen bij uw organisatie en vraag. We volgen daarbij een vaste werkwijze. Maar onze passie om de juiste match te maken, dát is ons handelsmerk.

Match op harde én zachte waarden

Samen met u maken we een helder profiel. Vanzelfsprekend moet er een match zijn op 'harde' waarden als kennis en ervaring. Maar vooral de 'zachte' waarden zijn bepalend voor succes. We selecteren kandidaten op persoonlijkheid, uitstraling en de 'klik' met u.

Binnen een week de juiste kandidaat in huis

We selecteren de 2 à 3 beste kandidaten uit ons netwerk en stellen die bij u voor. De uiteindelijke keuze is aan u. Binnen een week heeft u de juiste man of vrouw in huis. Bij aanvang van de opdracht maakt de interim manager een plan van aanpak. Om zo doel, route, randvoorwaarden, benodigde middelen én tijdpad helder te maken.

AIM4 netwerk voor continuïteit en ondersteuning

Ons netwerk staat garant voor continuïteit in de opdracht en vakinhoudelijke ondersteuning. Bij uitval staat altijd een gelijkwaardige opvolger klaar. In ons netwerk zit veel kennis en ervaring uit verschillende vakgebieden: aanvullende expertise en vakbekwame sparringpartners voor uw interim manager.

AIM4 ontzorgt

Voor u als opdrachtgever is onze consultant het centrale aanspreekpunt. Hij/zij staat altijd voor u klaar, ook buiten kantoortijd. Onze ervaren Backoffice draagt zorg voor een vlekkeloos contract- en riskmanagement.

Verzekeringen, Wet DBA, inschrijving KvK: we zorgen dat alles in orde is. Dat betekent voor u: geen administratieve rompslomp en een minimalisering  van de juridische risico’s. En voor uw interim manager regelen we de administratieve afhandeling. Zodat zij of hij zich volledig op uw opdracht kan concentreren.

Cover
Raymond Hollander Werkt: als interim (project)manager in de energiesector
Tweede passie: judo & kitesurfen
AIM4: zorgt ervoor dat partijen elkaar vinden door een netwerk wat ertoe doet