Marien Kwant

Ik ben 52 jaar en woon samen met zoontjes Luuk en Niek in Hilversum. Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na een aantal jaren als business unit manager bij een interim management bureau in Amsterdam ben ik in 2003, met twee collega’s, begonnen met AIM4. Een (nog steeds) unieke netwerkorganisatie.

Ik beleef veel plezier aan mijn werk. Als zoon van een akkerbouwer is het vrije ondernemerschap me van huis uit meegegeven. Het contact met mensen, het snel analyseren van complexe organisatievraagstukken en het bieden van passende oplossingen, geven me veel voldoening.

Ik geloof in de kracht en het grote bereik van het AIM4 netwerkconcept. Een professioneel en sociaal netwerk, geselecteerd op vakinhoudelijke kennis en ervaring, persoonlijke (leiderschaps)kwaliteiten en wederzijds vertrouwen.

Ons zorgvuldig opgebouwde netwerk maakt dat we goed zijn in wat we doen. Het sluit aan bij wat een nieuwe generatie van zelfstandige professionals wil. Én bij de vraag naar tijdelijke expertise van bedrijven in een voortdurend veranderende markt.

Tweede passie

Buiten mijn werk heb ik nog meer passies. Om de belangrijkste te noemen: reizen, lezen en geschiedenis. Buitenlandse reizen gaan voor mij pas echt leven als ik meer weet over de historie van een land. Dichter bij huis houd ik van watersport, hardlopen, fotografie en vrije tijd doorbrengen met mijn gezin.

Alles wat ik doe, wil ik met passie en enthousiasme doen. Als dat niet meer het geval is dan moet ik andere keuzes gaan maken. Dat is de essentie van hoe ik in het leven sta.

Ik ben bereikbaar via 06 - 26 21 48 76 of via mijn e-mail.

Ga naar het Linkedin profiel van Marien
Cover
Marien Kwant ‘Ik geloof in de kracht en het grote bereik van ons netwerk. Een professioneel en sociaal netwerk, geselecteerd op kennis, ervaring en persoonlijke kwaliteiten’