Edo Roggenkamp

Ik ben 54 jaar en woon met Brigitte in Bussum. Samen hebben wij twee, inmiddels uit huis wonende, zonen Bente en Levi. Ik heb de HEAO-CE in Enschede gevolgd en ben aansluitend in de commerciële arbeidsbemiddeling gaan werken. Na een aantal jaren als manager bij een detacheringbureau, ben ik overgestapt naar de functie van senior consultant bij een interim managementbureau.

In 2007 kwam ik via mijn netwerk in contact met AIM4. Ik werd direct enthousiast over het unieke netwerkconcept. Het uitgangspunt om vanuit een oprechte netwerkrelatie iets voor elkaar én voor opdrachtgevers te betekenen, benadert voor mij de ideale organisatievorm.

Het is mijn passie om mensen met elkaar verbinden, zowel zakelijk als persoonlijk. De rol van ‘regisseur’ binnen ons netwerk past me dan ook prima. Het analyseren van complexe organisatievraagstukken, het schrijven van wervende profielen en het maken van de match op harde én zachte waarden is en blijft een kunst op zich.

Ik ben overtuigd van de toegevoegde waarde die we, via ons netwerk, aan opdrachtgevers bieden. We doen het anders, sneller en aantoonbaar beter. Vanuit een compacte organisatie en via een uitgekiend netwerk van interim professionals die elkaar vinden in hun visie op management en leiderschap.

Tweede passie

Ik speel wekelijks een potje hockey in competitieverband, ben een actieve hardloper en ga graag op reis. Mijn motto is ontdekken, leren en jezelf elke dag verbeteren. Ik vind dat ieder mens dit aan zichzelf verplicht is. Dat probeer ik ook mee te geven aan de mensen om me heen.

Ik ben bereikbaar via 06 - 52 08 77 72 of via mijn e-mail

Bekijk het LinkedIn profiel van Edo
Cover
Edo Roggenkamp ‘Ik ben overtuigd van de toegevoegde waarde die ons netwerk biedt. We doen het anders, sneller en aantoonbaar beter’