Anne Turksma

Ik ben 43 jaar en woon samen met Koen, zonen Tijn en Feis en dochter Pip in Amersfoort. Na mijn studie Vrijetijdsmanagement in Leeuwarden ben ik aan de slag gegaan voor een evenementenorganisatie, waarna ik de stap heb gemaakt naar de commerciële arbeidsbemiddeling.

Na een aantal jaren als vestigingsmanager in de detacheringbranche, kwam ik in 2007 in contact met AIM4. Na het eerste gesprek was ik overtuigd. De unieke netwerkformule, maar vooral ook de leuke mensen, waren voor mij reden om de overstap te maken.

De platte organisatie, de open cultuur en de korte beslislijnen spraken en spreken mij nog steeds erg aan. Maar vooral ook het hechte en persoonlijke netwerk van professionals waarmee AIM4 samenwerkt. Regelmatig contact, oprechte interesse en elkaar iets gunnen, maken het werk plezierig en succesvol.

De rol van netwerker en intermediair past goed bij mij. Het in kaart brengen wat een opdrachtgever precies zoekt en daarbij de juiste match maken, blijft altijd een uitdaging.

Tweede passie

Ik hou van sporten waaronder skiën, hockey en fitness en ga graag regelmatig op stap met gezin en vrienden. Daarnaast zijn koken en reizen hobby’s.

Ik vind het belangrijk om te leren, te genieten en energie te krijgen van alles wat ik doe, zowel privé als zakelijk. Daarbij zijn de mensen om me heen erg belangrijk voor me.

Ik ben bereikbaar via 06 - 17 00 22 54 of via mijn e-mail.

Ga naar het LinkedIn profiel van Anne
Cover
Anne Turksma ‘Regelmatig contact, oprechte interesse en elkaar iets gunnen, daar gaat het om in een hecht, persoonlijk netwerk als AIM4’