Robert Blaauw

Ik ben 51 jaar en woon, samen met Heleen, in Vlijmen. Wij zijn ouders van onze twee dochters Lisanne (22 jaar) en Jasmijn (19 jaar). Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Nyenrode Business Universiteit. Na een afwisselende (inter)nationale carrière maakte ik 15 jaar geleden de overstap naar de ManpowerGroup. De laatste 3,5 jaar als Managing Director van Tolk- en Vertaalcentrum Nederland dat op een innovatieve en kwalitatief hoogstaande manier taalbarrières overbrugt.

Vanaf 2018 versterk ik het team van AIM4: gedreven professionals die een werkwijze en waarden uitdragen waar ik mij aan verbonden voel en waar ik goed bij pas. Ik vind het belangrijk om met passie mijn talenten in te zetten. Ik sta in mijn kracht als netwerker en krijg energie van het verder helpen van mensen.

Ik ben ervan overtuigd dat het AIM4 netwerkconcept in deze moderne tijd onderscheidend en heel waardevol is en blijft. De oprechte interesse in de aangesloten professionals én opdrachtgevers maakt AIM4 tot een onderscheidende netwerkorganisatie. En dat spreekt mij aan. Ik werk graag met mensen die echt zijn en doen wat ze beloven.

Tweede passie
Ik heb een brede interesse waar sporten als wandelen, tennis en zwemmen én het reizen naar wat ruigere bestemmingen qua natuur er wel uitspringen als ultieme passies.

Ik ben mijzelf heel bewust van de balans in mijn leven. Ik weet wat ik nodig heb om gelukkig te zijn. Mijn levensmotto is dan ook :’Luister naar je hart, dat klopt altijd!’

Ik ben bereikbaar via 06 - 82 52 53 85 of via mijn e-mail

Ga naar LinkedIn profiel van Robert
Cover
Robert Blaauw

"Ik geloof dat iedereen talent heeft. Het gaat erom hoe je dat talent mobiliseert. Via haar unieke netwerkconcept doet AIM4 dit al meer dan 15 jaar."