Hans Bos

Met mijn 65 jaar ben ik de oudste binnen AIM4. Ik woon in het buitengebied van het mooie dorp Laren in Gelderland, samen met Petra. Ik heb twee kinderen, Eva en Jonathan.

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de KMA in Breda. Na Hare Majesteit zeven jaar gediend te hebben, ben ik in 1986 overgestapt naar het bedrijfsleven. Bij wat toen nog Turmac Tobacco Company heette, heb ik verschillende HR functies gedaan en ruim vier jaar als Plantmanager gewerkt in Zevenaar. Daarna aan de slag als Directeur P&O bij Holec Holland in Hengelo om vervolgens, in 2000, voor het interim vak te kiezen.

Als interim manager heb ik regelmatig gewerkt via ‘traditionele’ bemiddelings- bureaus. Daarbij ben ik tot de conclusie gekomen dat de meesten toch gaan voor de korte termijn en de hoogste marge. Daarom heb ik in 2003 mede aan de wieg gestaan van AIM4. Een volgens mij nog steeds uniek netwerk, waar het draait om persoonlijk contact, langdurige verbinding en samen win – win creëren. Sinds 2005 ben ik op full time basis binnen AIM4 werkzaam.

Voor mij is AIM4 een inspirerend netwerk van mensen die ervoor kiezen hun eigen toekomst te maken. En die snappen dat je samen sterker staat: onafhankelijk samen. Ik ben er trots op dat ik AIM4 mag helpen uitbouwen. Niet tot het grootste, maar wel tot het beste netwerk van Nederland!

Tweede passie

Ik hou van het leven, kan erg genieten van muziek, ga graag op reis, pak regelmatig de mountainbike of lees een goed boek. Ik heb mijn droom, een oude boerderij met 6 vakantieappartementen, in 2017 waargemaakt en vertoef nu elke zomer in La bella Italia (www.casa-bosco.com). Ik probeer het leven van de zonnige kant te zien en wil elke dag iets leren. Ik vind het belangrijk om anderen te behandelen zoals ik zelf behandeld wil worden.


Ik ben bereikbaar via 06 - 20 00 01 67 of via mijn e-mail.

Ga naar het LinkedIn profiel van Hans
Cover
Hans Bos ‘AIM4 is en blijft een uniek netwerk, waar het draait om persoonlijk contact, langdurige verbinding en samen win – win creëren’