Frederike Habers

Ik ben 51 jaar en woon in Hengelo. Ik ben getrouwd met Dennis en heb drie dochters, Bente, Britt en Floor. Ik heb een opleiding aan de Hogeschool voor Toerisme & Hospitality gevolgd. Aansluitend heb ik met veel plezier in de toeristenbranche gewerkt en nog een aantal jaren als commercieel medewerkster bij een hypotheek keten.

Sinds 2008 werk ik bij AIM4. Samen met collega Annelies ben ik verantwoordelijk voor de Backoffice in Hengelo. Faciliteren en organiseren vind ik leuk. En dat kan bij AIM4.

Zo organiseren we o.m. netwerkbijeenkomsten voor het versterken van de relatie met de bij AIM4 aangesloten interim managers: workshops, borrels, intervisietrajecten en natuurlijk de jaarlijkse zeildagen. De afwisseling en het contact met mensen maken mijn werk boeiend.

Tweede passie

Allereerst mijn gezin, daar is het waar het voor mij om draait. Daarnaast sporten, winkelen en vakantie vieren in Italië. Uitgaan met vrienden, genieten van het leven, dat vind ik belangrijk!

Ik ben bereikbaar via 074 - 29 153 18 of via mijn e-mail.

Cover
Frederike Habers ‘Zoveel verschillende mensen die samenwerken om elkaar verder te helpen. Ik vind het leuk om daaraan vanuit de Backoffice een bijdrage te leveren’.