Markt- en portefeuilleontwikkelingen

Zoals vermeld in ons vorige Infobulletin, hebben we in 2013, ondanks de matige marktomstandig-heden, een omzet van ruim € 6 miljoen gerealiseerd. Tot november was de markt vrij rustig, maar vanaf december volgde een duidelijke opleving en begonnen we weer te groeien.

En die groei heeft zich in de eerste maanden van 2014 doorgezet. Het eerste kwartaal hebben we 20 opdrachten ingevuld: 5 in de bouw-/installatiesector, 5 in de industrie, 3 in de energiesector, 3 in de zorg, 2 bij de overheid, 1 in het OV en 1 bij een woningcorporatie.

Een redelijk gemengd beeld, waaruit je zou kunnen opmaken dat het in de profit sector weer wat beter gaat. Een herstel van tarieven en marges lijkt er nog niet in te zitten. Dit zal te maken hebben met het grote aantal interim managers dat nog steeds beschikbaar is. Maar liefst 14 van de 20 genoemde opdrachten kwamen direct of indirect via ons netwerk binnen, waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank!

Publicatiedatum: 1 april 2014 Gepubliceerd door: c2grobbert
Geef uw reactie op dit bericht

Geef via onderstaand formulier uw reactie op dit bericht. Uw reactie wordt onder vermelding van de door u ingegeven naam gepubliceerd nadat u per e-mail op een activatielink hebt geklikt. U ontvangt deze e-mail binnen enkele ogenblikken na verzending.